Praktverket Vikingfylket Rogaland

I den nye boken  fortelles det om spennende steder og reisemål i Rogaland med tilknytning til vikingtid og eldre historie. Boken er en reise gjennom Rogalands historie med beskrivelse av ulike reisemål med kart, bilder og historie. Det fortelles om stedene og historiene gjennom arkeologiske og historiske kilder samt lokale sagn og sagaer. Dette gjør at man kan bli kjent med stedene og historiene på en helt ny måte Dette er en turguide hvor det er ikke den høyeste fjelltoppen som er målet, men at leseren skal få en opplevelse av å gå i våre forfedres fotspor, enten det er fra lenestolen eller om man ønsker å ta turen ut i det fri for å se fornminnene med egne øyne. Boken er over 480 sider rikt illustrert med fargefoto, kart, illustrasjoner og malerier. Det er veibeskrivelser og mulighet for å scanne QR-koder så leseren guides frem til gamle gravsteder, ringformede tun, helleristninger og steinkirker som fortsatt står støtt ute i det fri den dag i dag. 

NRK Rogaland TV om boken Vikingfylket Rogaland

For de som ikke fikk med seg innslaget med Saga Bok på NRK Rogaland om den nye boken Vikingfylket Rogaland og Torgrim Titlestads tanker om «Hafrsfjordriket» – klikk her.

Nye opplag av Flatøybok bind 3-4-5-6

Salgssuksessen Flatøybok bind 3-4-5-6 er nå tilgjengelig. Mange forespørsler etter de utsolgte bindene fra interesserte kunder. Velillustrert praktverk innbundet i cabraskinn. «Flatøybok er en av de største perler i skatten av islandske håndskrifter.» HM Dronning Margrethe av Danmark“Alle bør lese Flatøybok”– Aslak Sira Myhre“Levande forteljekunst” – Karsten Alnæs, Dag og Tid«Mesterverk om konger og vikinger.» – Fredrik Wandrup, Dagbladet«Verket strutter av unikt stoff om vår fargerike fortid.»» – VG«Eit av dei flottaste verka i den norrøne sagalitteraturen.» – Klassekampen Les mer her.

Handlekurv