facebook twitter instagram

Viking Norway - alt du ville vite om vikingene, mellom to permer

publisert 01/09/2007

Detailimage

Våren 2008 utgir Saga Bok Torgrim Titlestads nye verk, Viking Norway. Arbeidet med boken har strukket seg over flere år, og er kanskje et av de mest komplette verkene som har kommet ut om vikingtiden. Viking Norway utgis i praktbokformat med omslag av kunstneren Dag Frognes (som tidligere har malt omslaget til Titlestads bok Norge blir et rike). Boken er tilegnet det internasjonale markedet, og utgis derfor på engelsk. Gå til katalogen for å forhåndsbestille. Illustrasjonen til venstre er et utsnitt fra Dag Frognes´skisse til bokens omslag.

Torgrim Titlestad har vært fascinert av vikingtid og de norrøne sagaene hele livet, og er en av Norges spesialister på området. Siden 2001 har han som prosjektleder for Tormod Torfæus-stiftelsen, ledet et internasjonalt team i arbeidet med å oversette Torfæus´ magnum opus, Historia Rerum Norvegicarum, fra 1711, og har tilegnet seg en dyp kunnskap om sagaene og den verden de speilet. Han har forfattet og utgitt flere bøker om temaet, deriblant Kampen om Nordvegen, Norge blir et rike, Vikingkongen, Slaget i Hafrsfjord m.m. 


Viking Norway er et av Titlestads største og mest omfattende verk, og vil bli et av de sentrale populærhistoriske verk om vikingtiden både i Norge og i utlandet. 


Boken er på ca. 400 sider og vil koste 399,- Forhåndsbestill i dag, og motta boken dagen den blir utgitt. Porto kommer i tillegg. 


Tilbake til nyheter