facebook twitter instagram

Terningkast57

Tilbud - Bok, kaffe og krus

Boken om norske konger og landsstyrere, den nye Saga Bok koppen og Harald Hårfagre-kaffe!


IMG_1404

Pris: 699,00

Til kassen


Tilbud! Full pris kr. 837,- spar kr. 138,-Flott gave - Alle gode ting er 3! 


1. Norske konger og landsstyrere i sagatid

Nydelig praktverk om Norges konger og landsstyrere i perioden 872-1387. Innbundet med skinn og tekstil preget med Olav 4. Håkonssons våpenskjold. Verket på over 250 sider inneholder historisk årstallslinje, register og biografiske artikler forfattet av Sigvald Grøsfjeld, med illustrasjoner av Anders Kvåle Rue og en rekke norske kunstnere. 


2. Saga kaffe: Harald Hårfagre

Nydelig og rund kaffe fra Mexico. Kaffen er økologisk og er fra Chiapas (medium), og vil bidra til en god start på dagen! 


3. Kopp

Nyt kaffen med vår nydelig kopp! God å drikke av og holder godt på varmen. Kan settes i oppvaskmaskin.    


Flott krus med to ørner inspirert av sagaene. Tegnet av kunstneren Anders Kvåle Rue.  


Inspirert fra "Ansikt til ansikt skal ørner klores" som Erling Skjalgsson sa da han for siste gang møtte Olav den Hellige og måtte bøte med livet.Norske konger og landsstyrere i sagatid


Denne boken inneholder ikke bare en samling av fortellinger om Norges konger, fra Norges fødsel i siste del av 800-tallet, og frem til rikets selvstendighetstap mot slutten av 1300-tallet. Lest i sammenheng utgjør disse fortellingene også en komplett saga om det gamle, selvstendige Norges vekst og fall – en over 500 år lang, sammenhengende reise i Norges eldre historie, gjennom vikingtid, borger­kriger, storhetstid og til slutt nedgangstider, pest og selvstendighetstap.


Omtale

«En fest å lese - praktbok om norske konger» Stavanger Aftenblad


 
     |  Tilbake til katalogen