facebook_round

Flatøybok (bd. 4) Forhåndsbestilling

"Bør finnes i alle møblerte hjem!" -Roy Jacobsen

Eventyret fortsetter: Bind fire av dette storslåtte verket kommer 21. november 2018. Støtt dette unike prosjektet ved å forhåndsbestille ditt eksemplar i dag, og få med eksklusive bonusgaver.


Dersom du forhåndsbestiller bind 4 fra vår nettbutikk, får du kostnadsfritt boken ”Roma midt imot”, som beskriver kong Sverre og hans kamp mot pavekirken. Boken inneholder Sverres egen protesttale, med essays av professor Sverre Bagge og professor Torgrim Titlestad. I tillegg medfølger et særtrykk av Norges kongerekke av Anders Kvåle Rue som viser alle de norske kongene i Flatøybok fra Harald Hårfagre til Håkon

Håkonsson.


Pris: 599,00

Til kassenOgså tilgjengelig Flatøybk bd 4 forhåndsbestiling (inkl. Kongegaven)

Pris: 1.599,00

Til kassen


Et mektig epos om Norgesveldets tilblivelse, hvor en av våre mest fascinerende konger trer frem. Bind 4 i det storslåtte Flatøybok-verket forteller om Kong Sverre, birkebeinerkongen som talte Roma midt i mot. Med nye malerier og ornamenter av Anders Kvåle Rue, tar Flatøybok oss med mot sitt klimaks, med en dramatisk sagaberetning om oppløsning og maktbegjær som historikeren Phillip Zorn beskrev som en av de mest bemerkelsesverdige konflikter i verdenshistorien.

 
     |  Tilbake til katalogen